Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Just Cause 4

Just Cause 4-verdenen vist frem i syv minutter lang trailer

Inkluderer stadioner, llamaer, buggy-racing, tornadoer sandstormer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Avalanche Studios kommer til å gi ut en serie med Spotlights Videos, som viser frem forskjellige aspekter ved Just Cause 4. Den første videoen er allerede ute, og viser frem spillverdenen og biomene du finner i den. Spillere kommer til å ta turen til det fiktive landet Solís, inspirert av Sør- Amerika, som inneholder fire biomer: fjell, regnskog, gressletter og ørken.

I denne verdenen kommer spillere til å finne mye gøy å ta seg til, plant annet kappkjøring med nye kjøretøy, samt et helt nytt værsystem som generer sandstormer, tornadoer, snøstormer og tyfoner. Just Cause 4 kommer til PC, PS4 og Xbox One den 4. desember.

HQ
Just Cause 4Just Cause 4
Just Cause 4Just Cause 4

Relaterte tekster

7
Just Cause 4Score

Just Cause 4

ANMELDELSE. Skrevet av Robin Høyland

Det har gått tre år siden sist Robin fikk herje rundt i vingedrakt og styrte diktatorer. Er serien, og Rico, som en fin vin som bare blir bedre med alderen? Robin har smakt, og avsatt dom.

0
Just Cause 4 hyller a-ha

Just Cause 4 hyller a-ha

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 er, som forventet, et spill fullt av eksplosjoner og kaos, men det skjuler også en del morsomme hemmeligheter. I forrige uke skrev vi om at spillet inneholdt...

2
Lær mer om kaoset i Just Cause 4

Lær mer om kaoset i Just Cause 4

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Just Cause 4 kom ut i forrige uke, og dette kapittelet i serien virker å være det mest overdrevne og helsprø kapittelet hittil. Samtidig er det dog mer å holde styr på...Loading next content