Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Systemic Reaction

Just Cause-skaperne prøver lykken igjen med nytt spill

Svenskene går fra kamp mot roboter på egne trakter og store ødelegger i eksotiske omgivelser til det som kan være skumle monstere i kalde strøk.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Våre venner i øst håpet nok å ha mer enn Just Cause-serien å leve på da de bestemte seg for å gi oss et nytt theHunter-spill og Generation Zero de siste årene, men sistnevnte forsvant raskt i mengden etter en rekke tekniske problemer rundt lanseringen i fjor. Dermed går turen over til nye marker.

Studioet, som heretter vil hete Systemic Reaction, har gitt oss en mytisk teasertrailer for et spill de foreløpig ikke ønsker å avsløre navnet til. Selve traileren gir ingen klare detaljer om hva vi har i vente, så vi får nøye oss med å tro de små glimtene vi faktisk får se betyr at det er et førstepersons skytespill med elementer av skrekk. Dermed virker det i alle fall som om utviklerne ikke er redde for å prøve ut litt nye ting.

HQ
Systemic Reaction

Relaterte teksterLoading next content