Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hogwarts Legacy

Kan musikken i Hogwarts Legacy leve opp til Harry Potter-filmene?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er absolutt ingen tvil om at John Williams er en av de beste komponistene gjennom tidene, så det er ikke rart at mange stadig nynner på melodier fra Harry Potter-filmene. Derfor er det ganske synd at han ikke lager musikken til Hogwarts Legacy, men det betyr ikke at det vi får høre i spillet blir dårlig.

Jeg liker i alle fall å tro det etter å ha sett den nye videoen fra Avalanche Software hvor de fokuserer på hvordan Chuck E. Myers og kompani lager musikken i Hogwarts Legacy. Her får vi blant annet vite at de prøver å vekke noen nostalgiske følelser hos oss ved å ta en del inspirasjon fra filmene, utfordringene som kommer med at vi som spillere kan gjøre ulike ting slik at melodiene må være dynamiske og selvsagt tankene bak å lage egne melodier for de ulike husene.

HQ
Hogwarts Legacy

Relaterte tekster

8
Hogwarts LegacyScore

Hogwarts Legacy

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Nesten to år senere enn opprinnelig tenkt er det nå på tide å prøve ut livet som Galtvort-student, men er dette den definitive Harry Potter-simulatoren?Loading next content