Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Kane & Lynch: Dead Men

Kane & Lynch-filmen

Bruce Willis & Billy Bob i hovedrollene?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Danske IO Interactive som er kjent for bl.a. Hitman-serien og Freedom Fighters har for en stund siden fortalt at de har solgt filmrettighetene til deres kommende actionspill Kane & Lynch til Lionsgate Films. I den siste tiden har det versert en del rykter om hvem som skal spille dette heftige paret og i følge Times Online skal både Bruce Willis og Billy Bob Thornton være aktuelle. I følge nettsiden er det regissøren Kyle Ward som blant annet står bak filmen Fiasco Heights og Michael Bay (Transformers) produsent som er satt til å lage filmen.

Så nå blir det spennende å se om disse to Hollywood-gurene blir å finne i filmen noe som undertegnede hadde håpet. For begge to passer rollene veldig godt som de to flyktige rømlingene. Hva tror du?

Kane & Lynch: Dead Men
Kane & Lynch: Dead Men

Relaterte tekster

Kane & Lynch: Dead MenScore

Kane & Lynch: Dead Men

ANMELDELSE. Skrevet av Kristian Nymoen

Det danske studioet IO Interactive som også stod bak Hitman-serien lager hensynsløs og Tarantino-inspirert action...Loading next content