Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Lips

Karaokespill til 360?

Med tittelen Lips

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det verserer mange rykter om Microsoft for tiden, deriblant rykter om et nytt spill kalt Lips. Ifølge ryktene er det snakk om et karaokespill til Xbox 360, med mange ekstra funksjoner. Trådløse mikrofoner med bevegelsessensorer skal gi ekstra poeng for at man beveger seg som angitt på skjermen mens man synger. Det skal også være mulig å laste sin egen musikk opp fra en CD-plate, spillet vil da redusere volumet på originalvokalen.

Ryktebørsen vil ha det til at 30 sanger og videoer følger med spillet, og flere hundre vil bli tilgjengelig via Xbox Live Marketplace. Microsoft vil ikke bekrefte noen av disse ryktene ennå, men om det er noe hold i ryktene får vi helt sikkert se mer til tittelen på E3.

Relaterte tekster

LipsScore

Lips

ANMELDELSE. Skrevet av Carl Thomas Aarum

Ordtaket "syng med den stemmen du har" har vel sjeldent vært mer passende... Carl Thomas har kikket nærmere på Microsofts Singstar-utfordrer, Lips.Loading next content