Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Mirror's Edge Catalyst

Kast deg ut i Mirror's Edge Catalysts åpne verden i februar

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

EA viste nettopp Mirror's Edge Catalyst, og vi fikk litt mer informasjon om spillets historie, som er Faiths opprinnelseshistorie. Det utspiller seg i en by som EA selv kaller for Glassbyen, en by som i realiteten er styrt av en mann: Gabriel Kruger, spillets antagonist. Her har saker som privatliv og frihet blitt fratatt folket, og Faith gjør det til sitt livs kall å gjøre slutt på det.

EA meddeler at Mirror's Edge Catalst, som det har ryktes om, har en åpen, sømløs verden - uten nivåer og lastingstider. Du kommer til å kunne gjøre hovedoppdrag og andre utfordringer og sideaktivteter parallelt.
Spillet kjører i den seneste versjonen av Dices egne Frostbite-motor, og slippdatoen er 23. februar neste år.

HQ
Mirror's Edge Catalyst

Relaterte tekster

4
Mirror's Edge CatalystScore

Mirror's Edge Catalyst

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Vi har tatt beina fatt på nytt, og funnet de raskeste rutene på tvers av hustakene i den særdeles renslige byen Glass. Det er moro å løpe, men det blir litt mye av det samme...

1
Mirror's Edge blir TV-serie

Mirror's Edge blir TV-serie

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Den siste tiden har det kommet en del filmer basert på spill, og nå kommer TV-seriene også. Deadline melder nemlig at Endemol Shine Studios har fått rettighetene til å...Loading next content