Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Minecraft

Kellogg's lager Minecraft-frokostblanding

Den inkluderer grønne firkanter av "Creeper Bit"-marshmallows for en energifylt start på dagen.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Mange anser frokost som dagens viktigste måltid, så da har sikkert spillentusiaster lyst til å blande inn noe annet de synes er veldig viktig. Nå trapper Kellogg's og Minecraft opp for å hjelpe oss med å få mest mulig ut av frokostene våre ved å slippe ut en frokostblanding sammen.

Det er i utgangspunktet en oppdatert versjon av Kellogg's Frosties (sukkerbelagte maisflak), som inkluderer mistenkelig grønne firkanter av "Creeper Bit"-marshmallows. Denne helsebomben kommer med en annen fordel, ifølge produktsiden:

"Hver boks med Kellogg's Frosted Flakes Minecraft inneholder en kode for å løse inn 350 Minecoins for å bygge videre på moroa ved frokostbordet og ta det med inn i Minecraft-universet!"

Dessverre er denne frokostblandingen bare tilgjengelig i USA, men sjekk med butikker som spesialiserer seg på amerikansk mat for å se om de kan få det til deg, eller kjøp en boks hvis du har planer om å besøke USA i sommer.

MinecraftMinecraft

Relaterte tekster

MinecraftScore

Minecraft

ANMELDELSE. Skrevet av Adrian Berg

En ekte spillperle som omfavner kreativitet og åpenhet. Minecraft er en uendelig lekeplass som vil gi deg et helt nytt forhold til firkantede klosser...Loading next content