Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Goldeneye 007

Ken Lobb om Goldeneye 007: "Fremtiden jeg aldri forventet"

Det ultraklassiske Nintendo 64-spillet er tilgjengelig på både Switch og Xbox fra og med i dag.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Goldeneye 007 ble utviklet hadde Rare et veldig nært samarbeid med Nintendo. Mye av kommunikasjonen skjedde da via produsenten Ken Lobb, som hadde en hånd (i noen tilfeller mye mer) i de fleste av de store sjeldne klassikerne på 1990-tallet.

Rare likte ham ganske godt, så han fikk faktisk sitt eget våpen kalt Klobb og en karakter i Goldeneye 007. Spesielt sistnevnte har tilsynelatende gjort inntrykk på ham, da han nettopp twitret hvor langt vi har kommet siden James Bond-eventyret ble utgitt til Nintendo 64 i 1997.

Per i dag kan du også nyte dette flotte spillet for deg selv, som så ofte har dukket opp på lister over de beste spillene gjennom tidene. Det er nå inkludert i Nintendo Switch Online + Expansion Pack-abonnementet, samt Xbox (og følger med Game Pass). Benytt anledningen til å nyte denne spillhistorien.

Goldeneye 007

Relaterte tekster

0
Goldeneye 007 kommer visst til Xbox

Goldeneye 007 kommer visst til Xbox

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Rare Replay er en fantastisk samling av spill fra de britiske utviklerne som nå er en del av Xbox Game Studios, men det er særlig ett spill mange ble skuffet over ikke...Loading next content