Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Kerbal Space Program 2

Kerbal Space Program 2s første oppdatering er satt til å komme denne uken

Den vil fikse noen bugs og forbedre spillets ytelse.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Kerbal Space Program 2s Early Access-lansering har ikke gått så bra som utvikler Intercept Games hadde håpet ettersom spillet har møtt en rekke problemer knyttet til feil og ytelse, noe som har ført til en blandet mottakelse fra fans på Steam. Men siden dette er Early Access har utviklerne vært forberedt på å stadig forbedre spillet, og den første fasen av dette kommer når den første oppdateringen for KSP2 kommer denne uken.

Som nevnt av spillets kreativ direktør, Nate Simpson, i et blogginnlegg gjennomgår den første oppdateringen kvalitetssikring akkurat nå, og forventes å ankomme 16. mars. Denne skal fikse en haug med feil, inkludert den merkelige som fikk Kraken-stasjonen til å generere omvendt tyngdekraft av en eller annen grunn, samt forbedre ytelsen over hele linja.

Oppdatering nummer to skal også være godt på vei, men nærmere informasjon om den kommer ikke før senere.

Kerbal Space Program 2

Relaterte teksterLoading next content