Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Unsung Story: Tale of the Guardians

Kicktstarter-spillet Unsung Story hisser på seg donorene

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Unsung Story: Tale of the Guardians ble lagt ut på Kickstarter i januar 2014, og utvikleren Playdek ba om 660 000 dollar til spillet som skulle skrives og designes av den kjente Final Fantasy Tactics-veteranen Yasumi Matsuno. I slutten av 2015 ble det åpenbart at Playdek ikke ville nå sine mål, og de som hadde donert penger ble naturligvis ikke fornøyde.

HQ

Forrige fredag gjorde utvikleren et nytt innlegg på spillets Kickstarter-side der de snakker om at spillet er på vei til å få en spillbar versjon og at arbeidet går fremover. Kommentarene blant de som har gitt penger til prosjektet er ikke altfor vennlige, og visse skriver at de vil gå til sak. Her følger et lite utvalg:


"Give me my money back you two-bit hacks!"

"Just stop already. If you're not going to give refunds to backers who want them, at least give us some closure by canceling this shitshow of a project."

"this is ridiculous. i want my refund!"

"This is your update? This took you months? Wow."

Har du støttet Unsung Story?

Unsung Story: Tale of the Guardians

Relaterte teksterLoading next content