Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Killer 7

Killer 7 og Flower, Sun, and Rain får muligens remasters

Flere kilder har bekreftet ryktene.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Remastere er virkelig i vinden for tiden, og bare denne uken kommer det ut to nye, nemlig av Titan Quest og Assassin's Creed: Rogue Remastered. Nå virker det som det er flere på vei.
På Hopper's- eventet til Grasshopper Manufacture ble det, ifølge ResetEra-bruker cj_iwakura avslørt at Killer 7 og Flower, Sun, and Rain får remastere. Dette har blitt bekreftet av flere kilder.

To av disse kildene er Goichi Suda, som gikk ut på Twitter og takket fansen som deltok på Hopper's, og Twitter-bruker A.M., som bekreftet begge remasterne, og la til at nyutgivelsen av FSR kommer "in the future."

Har du spilt disse spillene? Hva synes du om at de får remastere?

Killer 7

Relaterte tekster

1
Killer 7 kommer til PC i høst

Killer 7 kommer til PC i høst

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Da Capcom avduket Capcom Five-prosjektet sitt i 2002 var det ikke bare Resident Evil 4 som fikk en god del oppmerksomhet, men også Grasshopper Manufactures Killer 7....Loading next content