Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Killzone

Killzone 2? Eller 3?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Helt siden traileren av Killzone ble vist på Sonys pressekonferanse har folk snakket om Killzone 2. Saken er bare at Guerilla faktisk tidigere annonserte Killzone 2 til Playstation 2, samt en releasedato spikret til rundt julehandelen. Da er spørsmålet hvilket spill som vi fikk se under E3.

Bildene nedenfor er noen konseptskisser fra Guerilla, og skarpsynte ser så klart at de illustrerer landsettningen av tropper fra E3-traileren. Noter at alle disse bildene er merket med teksten Killzone 3, vilket altså indikerer at det spillet vi alle hittil har kalt Killzone 2, dermed ser ut til å være del tre.

Det skulle også muligens bety at Killzone 3 ikke blir et releasespill til Playstation 3, ettersom det skulle innebære at del to og tre slippes med bare noen måneders mellomrom. Mystikken tettner, og sannsynligvis får vi ikke vite noe mer eksakt før Tokyo Game Show sent i høst.

Killzone
Killzone
Killzone

Relaterte tekster

7
KillzoneScore

Killzone

ANMELDELSE. Skrevet av Per Skøien

Per verver seg i Guerillas fremtidsepos og han er ikke alene om å bli imponert. Hele redaksjonen sitter nå og sikler foran skjermen.Loading next content