Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Killzone

Killzone dementi

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter mye diskusjon frem og tilbake, og ikke minst mangfoldige timer i selskap med Guerillas Killzone, ser vi oss nødt til å justere på karakteren som ble gitt spillet i vårt november nummer.

Anmeldesen ble skrevet på grunnlag av en litt tidlig debug-kode og etter å ha sendt ut fullversjonen på rundgang i redaksjonen er vi altså blitt enige om å gi Killzone ett dytt oppover på karakterstigen. Den anmeldelsen du kan lese litt senere her på siden i dag vil altså få karakter 9 av 10, i stedet for 8 av 10. Beslutningen er tatt på grunnlag av spillets åpenbare kvaliteter som grafikk, lyd, spillbarhet og holdbarhet. Killzone er utvilsomt det beste FPS spillet til Sonys svarte konsoll og er i seg selv et bevis på kraften som fortsatt ligger gjemt i den aldrende maskinen.

Relaterte tekster

7
KillzoneScore

Killzone

ANMELDELSE. Skrevet av Per Skøien

Per verver seg i Guerillas fremtidsepos og han er ikke alene om å bli imponert. Hele redaksjonen sitter nå og sikler foran skjermen.Loading next content