Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Killzone

Killzone-forvirring - toeren kommer til PS2?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Allerede tidlig i vår fikk Gamereactor erfare at en oppfølger til det stemningsfulle Killzone skulle slippes til Playstation 2. Men etter at et Killzone til Playstation 3 ble presentert på E3 trodde de fleste at detta var Killzone 2. Det gjaldt frem til at noen konseptsskisser av E3-Killzone visste seg å være merket med "Killzone 3". Men deretter har det gått over til at Killzone til Playstation 3 mulig er det andre spillet, spesiellt ettersom det ikke har blitt offentliggjort noen oppfølger til Playstation 2. Nå har amerikanske spillbutikken EBGames.com lagt opp en produktside for Killzone 2 til Playstation 2. Releasedatoen som er nå satt til 1. juni neste år, så snart får vi kanskje se et annet Killzone bli presentert, tross at vi allerede har sett treern. Vi håper at Sony snart gir oss en slags bekreftelse på om dette stemmer ... eller hva synes du?

Flere nyheter om Killzone finner du inn her

Relaterte tekster

7
KillzoneScore

Killzone

ANMELDELSE. Skrevet av Per Skøien

Per verver seg i Guerillas fremtidsepos og han er ikke alene om å bli imponert. Hele redaksjonen sitter nå og sikler foran skjermen.Loading next content