Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
King of Fighters Sky Stage

King of Fighters som skytespill

SNK med flere 360-prosjekter

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

SNK har mange prosjekter på gang til Xbox 360, og på gårdagens pressekonferanse med Microsoft i Japan ble flere spill annonsert. SNK har tidligere annonsert King of Fighters '98 Ultimate Match, men de er også i gang med en King of Fighters 2002 Ultimate Match. Begge vil bli lansert via Xbox Live Arcade, sammen med klassikeren Garou: Mark of the Wolves.

HQ

I tillegg kommer det noen helt nye spill i King of Fighters-serien. King of Fighters XII er det nyeste i serien, med høyoppløst grafikk. SNK prøver seg også på noe helt nytt med King of Fighters Sky Stage, som er et klassisk todimensjonalt skytespill med heltene fra King of Fighters-spillene.

Men det stopper ikke der. Samurai Shodown: Edge of Destiny vil dukke opp som fullprisspill. Både King of Fighters XII og Samurai Showdown er også annonsert til Playstation 3, men resten av spillene er foreløpig kun annonsert på Xbox 360.

King of Fighters Sky Stage
King of Fighters Sky Stage
King of Fighters Sky Stage

Relaterte teksterLoading next content