Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
King of Seas

King of Seas lar deg erobre havet

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ
HQ

Sea of Thieves har blitt en stor suksess for Rare, men noen klarer bare ikke å sette seg inn i den typen spill. Derfor har den italienske utvikleren 3DClouds gått for en litt annen tilnærming i deres nyannonserte King of Seas, en tittel markedsført som en action-RPG. Her kan du forvente en prosessuelt generert verden, eksplosive sjøslag, byttehandel og skattejakt. Interaksjon med NPCer skal også spille en større rolle i King of Seas, og vi ser derfor frem til å se gameplay fra spillet.

Noen lanseringsdato er enda ikke spesifisert, men spillere på PlayStation 4, Nintendo Switch, PC og Xbox One kan forvente en lansering til høsten. Sjekk ut annonseringstraileren øverst.

King of SeasKing of SeasKing of SeasKing of Seas
King of Seas
King of SeasKing of SeasKing of Seas

Relaterte tekster

2
King of SeasScore

King of Seas

ANMELDELSE. Skrevet av Ben Lyons

Vi har vært på sjørøvereventyr i King of Seas, men var det noe gøy?

0
King of Seas slippes i februar

King of Seas slippes i februar

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

3DClouds meddeler i dag at deres nautiske eventyr King of Seas slippes den 18. februar. Det kommer da til PC, PlayStation 4, Switch og Xbox One. Du kan allerede nå legge...Loading next content