Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Kingdom Eighties

Kingdom Eighties annonsert for konsoller

Forbered deg på å komme tilbake til 80-tallet igjen i et nytt eventyr fra Raw Fury med en ny trailer.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

80-tallet har klart å bli en sterk merkevare i seg selv, med det nesten mytiske tiåret som nok til å tiltrekke seg oppmerksomhet. De siste årene har vi sett flere og flere filmer, TV-serier og spill satt i denne epoken, og senere i år kan vi se frem til enda et eksempel.

Kingdom Eighties ble annonsert for PC i fjor, men er nå også bekreftet for konsoller. Vi har en ny trailer som viser eventyret som ser ut til å inneholde ting som faktisk var store på 80-tallet, deriblant BMX-sykler, arkadehaller og å dra på sommerleirer. Her er den offisielle beskrivelsen fra spillets Steam-side:

"Det skulle være en sommerleir som alle andre: frisk luft, et naturskifte, nye vennlige ansikter, alt man har gledet seg til etter et langt år. Så igjen, alt ville være bedre enn å være hjemme og høre foreldrene dine krangle dag ut og dag inn.

Ja, det var det du trodde, for etter noen dager har du begynt å høre rare lyder etter skumringen, og ser merkelige former med ... glødende skarlagenrøde øyne?"

Sjekk ut videoen nedenfor. Nostalgien er sterk i denne!

HQ
Kingdom Eighties

Relaterte teksterLoading next content