Norsk
Gamereactor
nyheter
Kingdom Hearts HD 2.5 Remix

Kingdom Hearts HD 2.5 Remix annonsert

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om Kingdom Hearts HD 1.5 Remix såvidt er lansert enda har Square Enix nå løftet sløret for en ny HD-oppgradering av den populære PS2-serien.

Den nye pakken bærer navnet Kingdom Hearts HD 2.5, og vil by på Playstation 3-versjoner av klassikeren Kingdom Hearts II og PSP-spillet Kingdom Hearts: Birth by Sleep. Begge to bygger dessuten på de såkalte Final Mix-utgavene av spillene, der gameplay har blitt justert og finpusset noe.

I likhet med i HD 1.5 Remix-pakken inneholder også 2.5-pakken mellomsekvensene fra DS-spillet Kingdom Hearts: Re:coded, slik at man enkelt kan følge hele historien.

HQ

Relaterte tekster

6
Kingdom Hearts HD 2.5 RemixScore

Kingdom Hearts HD 2.5 Remix

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Square Enix har tatt HD-pussekluten sin til resten av Kingdom Hearts serien sin, og resultatet er sannelig verdt å spille om igjen!

1
Ny trailer fra Kingdom Hearts HD Remix

Ny trailer fra Kingdom Hearts HD Remix

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Om kun tre måneder er det igjen på tide å besøke kjente Final Fantasy-karakterer og Disney-figurer i Kingdom Hearts HD 2.5 Remix, denne samlingen med Kingdom Hearts-spill...

6
Kingdom Hearts HD 2.5 Remix annonsert

Kingdom Hearts HD 2.5 Remix annonsert

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Selv om Kingdom Hearts HD 1.5 Remix såvidt er lansert enda har Square Enix nå løftet sløret for en ny HD-oppgradering av den populære PS2-serien. Den nye pakken bærer...Loading next content