Norsk
Gamereactor
nyheter
Kingdom Hearts HD 2.5 Remix

Kingdom Hearts HD 2.5 Remix får samlerutgave

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Square Enix har nå annonsert en omfattende samlerutgave av Kingdom Hearts HD 2.5 Remix. Denne innheholder massevis av godsaker, særlig for trofaste fans av serien. I tillegg til Kingdom Hearts HD 2.5 Remix følger også Kingdom Hearts HD 1.5 Remix med på kjøpet. Begge skivene ligger pent og pyntelig i et omslag av stål. Dessuten medfølger også et søtt kosedyr i Shadow Heartless' skikkelse, en pin og en konseptbok.

Utgaven vil kun selges i Storbritannia, Frankrike og Nord-Amerika. Vil du se mer bør du sjekke ut videoen og bildet her:

Kingdom Hearts HD 2.5 Remix
HQ

Relaterte tekster

6
Kingdom Hearts HD 2.5 RemixScore

Kingdom Hearts HD 2.5 Remix

ANMELDELSE. Skrevet av Richard Imenes

Square Enix har tatt HD-pussekluten sin til resten av Kingdom Hearts serien sin, og resultatet er sannelig verdt å spille om igjen!

1
Ny trailer fra Kingdom Hearts HD Remix

Ny trailer fra Kingdom Hearts HD Remix

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Om kun tre måneder er det igjen på tide å besøke kjente Final Fantasy-karakterer og Disney-figurer i Kingdom Hearts HD 2.5 Remix, denne samlingen med Kingdom Hearts-spill...

6
Kingdom Hearts HD 2.5 Remix annonsert

Kingdom Hearts HD 2.5 Remix annonsert

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Selv om Kingdom Hearts HD 1.5 Remix såvidt er lansert enda har Square Enix nå løftet sløret for en ny HD-oppgradering av den populære PS2-serien. Den nye pakken bærer...Loading next content