Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Kingdom Hearts 1.5 + 2.5 Remix

Kingdom Hearts-spillene kommer til Nintendo Switch

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Vi vet nå at Sora fra Kingdom Hearts-universet blir den siste gjestekarakteren i Super Smash Bros. Ultimate. Det er store nyheter for serien generelt, men det er enda flere gode nyheter for de som er fans av serien.

Nintendo har nemlig avslørt via Twitter at samtlige Kingdom Hearts-spill kommer til Nintendo Switch. Alle tre blir tilgjengelige som "Cloud"-versjon, som betyr at det krever en aktiv internettforbindelse for å kjøre dem. Det er mer spesifikt snakk om Kingdom Hearts 1.5 + 2.5 Remix, Kingdom Hearts 2.8 Final Chapter Prologue og Kingdom Hearts III.

Nintendo og Square Enix har ikke sagt noe om når vi kan forvente en lansering.

Kingdom Hearts 1.5 + 2.5 Remix

Relaterte tekster

0
Kingdom Hearts 1.5 + 2.5 RemixScore

Kingdom Hearts 1.5 + 2.5 Remix

ANMELDELSE. Skrevet av Kim Orremark

Square Enix tok Disney i hånden og inviterte oss med på en fortryllende reise for 15 år siden. Er den fortsatt like spennende på Playstation 4? Vi har testet...

0
Vi retter blikket mot Kingdom Hearts III

Vi retter blikket mot Kingdom Hearts III

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

I denne tredje og siste delen av vår videoserie om Kingdom Hearts, har vi bestemt oss for å rette blikket mot det kommende spillet Kingdom Hearts III. Vi har som kjent...Loading next content