Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Need for Speed: The Run

Kjør om kapp med natrukreftene

Nye bilder fra Need for Speed: The Run

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Blant spillene som ble presentert på EA-konferansen på Gamescom-messen i går finner vi Need for Speed: The Run, og til forskjell fra den småpinlige quicktime-presentasjonen som ble servert under årets E3-messe fokuserte utvikler Black Box denne gangen full og helt på bilkjøringen.

Presentasjonen bestod i en fartsfylt duell mellom to superbiler som raste nedover kuperte fjellveier mens naturkrefter og voldsomme snøskred dekket asfalten rundt dem med snø.

- Med Need for Speed: The Run ønsker vi å appellere til et enda større publikum ved å introdusere en actionfylt og fengende historie som byr på en rekke store minneverdige Hollywood-øyeblikk, forklarte EAs Jason DeLong om utviklernes ambisjon for spillet.

Ta en titt på de nye bildene:

Need for Speed: The Run
Need for Speed: The Run
Need for Speed: The Run

Relaterte tekster

Need for Speed: The RunScore

Need for Speed: The Run

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

Need for Speed: The Run forsøker å blande bilspill med actionfylte Hollywood-øyeblikk, men lykkes bare halvveis. Morten har kjørt fra kyst til kyst i Amerika...Loading next content