Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Saints Row IV

Klar for mer galskap i Saints Row IV?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Den første utvidelsen til actionspillet Saints Row IV, altså Enter the Dominatrix-pakken, har nå fått sin lanseringsdato. Pakken skal slippes den 23. oktober, og den vil koste rundt 60 kr (6 pund) med mindre man har et Season Pass.

I ekstrapakken blir spillets helter, The Saints, dradd inn i en alternativ virkelighet hvor de må kjempe mot sexarbeidere og sexslaver for å overleve. Pakken inneholder dessuten nye våpen, fiender, allierte og oppdrag, og til og med behind-the-scenes-kommentarer.

I tillegg har utviklerne hos Volition bekreftet at den neste utvidelsespakken, How the Saints Saved Christmas, skal lanseres allerede senere i år. Med tanke på navnet tipper vi på rundt juletider.

I pressemeldingen sier utvikler Volition blandt annet følgende:

- Fans av Saints Row IV kan snart kaste seg ut i nye sprøe oppdrag nå som den etterlengtede Enter the Dominatrix-pakken vil være tilgjengelig fra Deep Silver den 23. oktober. Favoriserte kjæledyr-ehmn-fans som har kjøpt Saints Row IV Season Pass vil automatisk motta Enter the Dominatrix. Spillere som ønsker å kjøpe pakken frittstående, vil kunne gjøre dette for 5,99 pund.

I tillegg oppfordres fansen til å stille spørsmål under en tre timer lang live-gjennomspilling av Enter the Dominatrix på Volitions Twitch-kanal den 23. oktober kl. 20:00 norsk tid.

Enter the Dominatrix var originalt ment som en utvidelsespakke til Saint Row: The Third, men ble utsatt fordi teamet mente at de hadde så mange gode ideer at ekstrapakken heller skulle bli en fullverdig oppfølger. Daverende president i YHQ, Jason Rubin, uttalte da:

- Da jeg så på Enter The Dominatrix utvidelsen som var i produksjon hos Volition, ble jeg blåst bort av ideer og ønsker om å utvide fiksjonen i serien. Jeg spurte teamet hva det kunne oppnå gitt mer tid, mer ressurser, og et bredere omfang for prosjektet. Vi ble alle enige om at vi ønsket å spille det spillet. Når det kommer til Saints Row, er det klart at fansen ønsker det større, bedre, og enda mer over toppen, Og det er derfor Enter The Dominatrix vil nå bli innlemmet i en vesentlig utvidet, fullverdig oppfølger, planlagt for 2013.

THQ gikk så konkurs, Volition ble kjøpt opp av Deep Silver, og oppfølgeren ble til Saints Row IV. Med denne ekstrapakken, med navn Enter the Dominatrix, har sirkelen endelig blitt sluttet.

Saints Row IV
Saints Row IVSaints Row IV
Saints Row IVSaints Row IVSaints Row IV
Saints Row IVSaints Row IV

Relaterte tekster

0
Saints Row IV: Re-ElectedScore

Saints Row IV: Re-Elected

ANMELDELSE. Skrevet av Mike Holmes

The Saints er tilbake for nok en president-periode, men er det nok kjøtt på beinet? Vi har testet Re-Elected på dagens konsollgenerasjon...

Saints Row IVScore

Saints Row IV

ANMELDELSE. Skrevet av Morten Bækkelund

I det nye Saints Row er du president, du har alt du trenger av våpen og du har superkrefter. Likevel er det noe som mangler. Vi har satt karakter.

1
Lag dine egne våpen til Saints Row IV

Lag dine egne våpen til Saints Row IV

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Det finnes allerede en gigantisk lilla dildo man kan bruke som et våpen i spillet, laget av utviklerne selv, så det er ikke så lett å se for seg hva hvermannsen skal...Loading next content