Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Den Lengste Reisen

Klassikeren Den Lengste Reisen ute til iOS

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

For ikke så lenge siden ble den første epsioden av Drømmefall: Kapitler lansert, og selv om vi ikke ble blåst av banen, ga historien hint om noe storsalgent i de kommende episodene. Den neste av disse heter Book Two: Rebels, og den kommer "snart", og mens man venter kan det jo bære en idé å firske opp på det som har skjedd tidligere i den prisbelønte norske spillserien.

HQ

Da passer det ypperlig at det første spillet, altså Den Lengste Reisen, nå er lansert til iOS:

- Det hersker ingen tvil om at Den Lengste Reisen passer perfekt til mobiler og nettbrett. Det fungerer kjempebra, kommenterer Ragnar Thørnquist om nyversjonen, som naturligvis er blitt tilpasset touchskjermformatet med tanke på kontrollene.

Pek-og-klikk-spill er blant spillene som passer aller best å konvertere til mobilene enheter, og vi håper og tror at oppfølgeren, Drømmefall: Den Lengste Reisen, dukker opp på mobilen etterhvert også.

Den Lengste Reisen

Relaterte tekster

0
Hent musikken fra Longest Journey

Hent musikken fra Longest Journey

NYHET. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

The Longest Journey er nok en av de mest overraskende titlene, som har blitt utgitt i år. Tittelen var blant annet med på å plassere den norske utvikleren Funcom på verdenskartet, som spillutvikler. Og nå kan du hente musikken.



Loading next content