Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Halo Infinite

Klassisk Halo 3-bane kommer til Halo Infinite

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

En stor ny oppdatering for Halo Infinite har blitt sluppet, som bringer den etterlengtede Custom Game Browser, en rekke feilrettinger og livskvalitetsoppdateringer, og kanskje mest spennende av alt, et nytt kart. Det er imidlertid ikke et hvilket som helst kart, ettersom 343 har gjenskapt det elskede Halo 3-kartet The Pit for Halo Infinite.

Halo Infinites versjon av kartet heter Empyrean, og beskrives som en "reimagining" av The Pit, med "oppfrisket estetikk". Oppsettet skal imidlertid se ganske likt ut for de som er kjent med Halo 3s The Pit og Halo 4s versjon, Pitfall. En video som oppsummerer desemberoppdateringen kan ses nedenfor.

Har du selv gode minner fra denne klassiske Halo 3-banen og ser du frem til den nye versjonen?

Halo Infinite

Relaterte tekster

0
Halo Infinite (Flerspiller)Score

Halo Infinite (Flerspiller)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Flerspilleren i Halo er hellig, men etter å ha levd i årevis som en frafallen Halo-entusiast, kan 343 Industries få meg til å tro igjen?

0
Halo Infinite (Kampanjen)Score

Halo Infinite (Kampanjen)

ANMELDELSE. Skrevet av Ruben Jones

Etter en skuffende presentasjon av kampanjen i fjor ble Halo Infinite utsatt et helt år. Er det sant det de sier om den som venter på noe godt?Loading next content