Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Stardust HD

Klassisk shooter til PS3

Amiga-spill gjenoppstår

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Super Stardust var en gammel klassiker som ble lansert i slutten Amiga-æraen av finsk Bloodhouse. Selskapet gikk senere sammen med Terramarque og som senere fikk navnet Housemarque, og har siden da jobbet med blanr annet Transworld Snowboarding. Men nå går de tilbake til sine røtter med Super Stardust HD. Spillet skal lanseres eksklusivt til Playstation Network og en trailer skal finnes oppe på Playstation Store. Super Stardust kan enklest beskrives som Asteroids, tja, steroider. Dra rundt med ditt lille skip og skyt som en gal på alt rundt omkring. Visse likheter med Geometry Wars finnes også, men som sagt er Stardust opprinnelig betydlig eldre.

Housemarque skal også jobbe med et spill til Xbox Live, om det er en annen variant av Super Stardust eller et helt nytt spill er ikke klart.

Super Stardust HD
Super Stardust HD
Super Stardust HD
Super Stardust HD

Relaterte teksterLoading next content