Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Splatoon 2

Klassiske Splatoon-våpen dukker snart opp i Splatoon 2

Lei av å bruke de samme game Splatoon 2-våpnene om og om igjen? Savner du fordums Splatoon-våpen? Da har vi gode nyheter?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nintendo sin splattefest Splatoon 2 får 10 nye våpen i en fremtidig oppdatering, og med "nye" mener vi egentlig gamle. Spillet får nemlig 10 våpen fra det originale spillet, ifølge Splatoon Tumblr, så hvis du er lei av det nåværende arsenalet, eller bare savner de gamle våpnene, har du mye å se frem til.

Våpnene som er på vei er som følger: Heavy Splatling Remix, Sploosh-o-matic 7, Fresh Squiffer, Cherry H-3 Nozzlenose, N-ZAP '83, Soda Slosher, Aerospray PG, Bamboozler 14 Mk III, Permanent Inkbrush og Grim Range Blaster.

Splatoon 2

Relaterte tekster

6
Splatoon 2Score

Splatoon 2

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

I en relativt tørr spillmåned slipper Nintendo en etterlengtet fargeklatt. Vi har pøst på med maling for å anmelde Splatoon 2...Loading next content