Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Ghost Recon: Breakpoint

Klokken 16 på GR Live: Breakpoints Terminator-event

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Når man tenker på Ghost Recon: Breakpoint, så er sannsynligvis ikke Terminator det første som ville dukket opp i hodet ditt. Men Ubisoft liker å noen ganger å overraske fansen. De har tidligere hatt et Predator-event i Ghost Recon: Wildlands, og nå kjører de på med et Terminator-event i oppfølgeren Breakpoint.

Og på grunn av det skal vi spille det første av to oppdrag (den andre kommer i morgen) på GR Live. Og hvis du er interessert i å sjekke det ut også, kan du besøke vår liveside fra klokken 16 når vi skal se hvordan alles favoritt drapsmaskin klarer seg i Ghost Recons verden.

Ghost Recon: Breakpoint

Relaterte tekster

2
Ghost Recon: BreakpointScore

Ghost Recon: Breakpoint

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik synes Wildlands fortsatt er helt greit, men selv om Breakpoint følger mye av den samme oppskriften har han måtte gå lavere på poengskalaen enn på lenge.Loading next content