Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Crash Bandicoot: Nsane Trilogy

Klokken 16 på GR Live: Crash Bandicoot på PC

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Nå har altså PC-, Xbox One- og Nintendo Switch-eiere hatt mulighet til å spille Crash Bandicoot: Nsane Trilogy i noen dager, og som forventet har samlingen fått en meget god start salgsmessig på de plattformene også. Det altså ikke bare PlayStation 4-eiere som har vært sultne på å gjenoppleve Crash Bandicoot, noe Sam er et god eksempel på. Han har nemlig vært veldig interessert i å prøve de klassiske spillene igjen. Vi har derfor bestemt oss for å gi han muligheten til å gjøre akkurat dette ved å spille PC-utgaven på dagens GR Live-sending. Du kan som vanlig se hvordan det går på live-siden vår fra klokken 16, så er du sulten på mer Wumpa-frukt vet du hvor det finnes.

Crash Bandicoot: Nsane Trilogy

Relaterte tekster

Gamereactors store julekalender - Luke 5

Gamereactors store julekalender - Luke 5

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Vi fortsetter Gamereactors store julekalender med luke nummer 5! Hva finner vi bak denne, da? En lekker Spyro-julegenser og et eksemplar av Crash Bandicoot: Nsane Trilogy...Loading next content