Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Far Cry 5

Klokken 16 på GR Live: Far Cry 5s Lost on Mars-utvidelse

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Ubisoft avduket Far Cry 5 virket det som om de ville gå for en litt mer realistisk fremstilling denne gangen, men spillets season pass gjorde det raskt klart at de ikke ville sette føttene helt ned på jorde. Vi har allerede fått oppleve Vietnamkrigen, og i dag får vi dra til en viss rød planet når Lost on Mars-utvidelse lanseres. Her er det selvsagt mulighet for å møte på marsboere som snakker ukjente språk, så siden Bengt forstår både svenske, norsk, danske, engelsk og litt tysk har vi gitt han ansvaret for å spille Far Cry 5: Lost on Mars på dagens GR Live-sending. Du kan se om det blir litt som Mars Attacks, The Martian eller noe midt mellom på live-siden vår fra klokken 16 til 18.

Far Cry 5

Relaterte tekster

9
Far Cry 5Score

Far Cry 5

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik og Terje har tatt turen til Montana for å herje rundt i Hope County og jakte på kultmedlemmer, sette i gang eksplosjoner og rigge borgermestervalg.Loading next content