Norsk
Gamereactor
nyheter
Far Cry: New Dawn

Klokken 16 på GR Live - Far Cry: New Dawn

Vi får et gjensyn med et litt annerledes Hope County i dagens utgave av GR Live.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Far Cry: New Dawn er en indirekte oppfølger til Far Cry 5, som ble avsluttet på bombastisk vis i fjor. Nå, nesten 20 år senere, tar vi turen tilbake til Hope County for å se hvordan ting står til. Vi trer inn i rollen som en helt ny figur som blir med i en motstandsbevegelse for å bekjempe The Highwaymen, og forhåpentligvis ta tilbake kontrollen over Hope County.

Så hvis du er nysgjerrig på hvordan Hope County ser ut etter alle disse årene, og på hva spillet egentlig går ut på, bør du ta turen til livesiden vår/a> klokken 16:00. Mens du venter kan du jo lese Eiriks <a href="https://www.gamereactor.no/anmeldelser/736223/Far+Cry+New+Dawn/">anmeldelse av spillet, den er rykende fersk!

Far Cry: New Dawn

Relaterte tekster

8
Far Cry: New DawnScore

Far Cry: New Dawn

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Ubisoft har gjort mange interessante endringer for å kunne bringe den populære serien til postapokalypsen. Dessverre er noen av seriens velkjente problemer til stede også.

0
Klokken 16 på GR Live: Far Cry: New Dawn igjen

Klokken 16 på GR Live: Far Cry: New Dawn igjen

NYHET. Skrevet av Sam Bishop

Lik det eller ei, Far Cry: New Dawn kom med mye av det vi kjenner fra serien den 15. februar. Gjengen i GRTV har ikke hatt så mye tid til å se på det som de ønsket, så i...

0
Klokken 16 på GR Live - Far Cry: New Dawn

Klokken 16 på GR Live - Far Cry: New Dawn

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Far Cry: New Dawn er en indirekte oppfølger til Far Cry 5, som ble avsluttet på bombastisk vis i fjor. Nå, nesten 20 år senere, tar vi turen tilbake til Hope County for å...Loading next content