Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hades

Klokken 16 på GR Live - Hades

Supergiant sitt Early Access-spill har tatt turen til Epic Store, og vi kaster oss ut i det for å se om vi greier å overleve.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Epic Games Store tiltrekker seg flere og flere store navn, og ett av dem er det nyeste spillet til Supergiant Games - Hades - som nå er tilgjengelig i Early Access på plattformen deres. Hades er en rogue-like dungeon crawler.

Vi liker konseptet med å kombinere olympiske krefter med våre egne, så vi tenkte vi skulle prøve spillet i dagens utgave av GR Live, for å se hvordan det funker i praksis. Hvis du er like nysgjerrig som oss bør du ta turen til livesiden vår klokken 16:00.

Hades

Relaterte tekster

0
HadesScore

Hades

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Skaperne av Bastion, Transistor og Pyre tar oss med til den greske underverdenen, med et himmelsk godt resultat.

0
HadesScore

Hades

ANMELDELSE. Skrevet av Ricardo C. Esteves

"Hvis du liker roguelite-sjangeren, er Hades et utmerket forslag, og selvfølgelig, hvis du er en fan av Supergiant Games, er det obligatorisk."

0
Hades dominerer GDC 2021 Awards

Hades dominerer GDC 2021 Awards

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

The Last of Us: Part II dominerte de fleste Game of the Year-kåringene i slutten av 2020, men det var et helt annet spill som stakk av med mest heder og ære etter den...



Loading next content