Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hidden Agenda

Klokken 16 på GR Live: Hidden Agenda

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Supermassive Games ble et kjent navn for mange for et par år siden da de ga ut Until Dawn, men til tross for suksessen virker det som om Sony har lagt serien på hylla og gitt studioet i oppgave å heller lage spill som støtter de forskjellige teknologiene de har utviklet, som PlayStation VR og PlayLink.

Hidden Agenda, som kommer ut seinere denne uka er et sånt PlayLink-spill. Det gir 1-6 spillere muligheten til å la valgene deres styre opplevelsen. Spillerene må bruke enten mobil eller nettbrett for å løse mysteriet rundt en morder.

Vi har satt Bengt på saken og oppdraget hans er å finne ut av om Supermassive fortsatt kan lage bra spill, selv om måten de spilles på er helt annerledes enn det de er vant med. Så følg med på live-siden vår klokken 16 hvis du er like nysgjerrig på spillet som vi er!

Hidden Agenda

Relaterte tekster

0
Klokken 16 på GR Live: Hidden Agenda

Klokken 16 på GR Live: Hidden Agenda

NYHET. Skrevet av Suzanne Berget

Supermassive Games ble et kjent navn for mange for et par år siden da de ga ut Until Dawn, men til tross for suksessen virker det som om Sony har lagt serien på hylla og...Loading next content