Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Hitman 2

Klokken 16 på GR Live: Hitman 2s New York-level

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er byen som aldri sover, og Hitman 2 kaster Agent 47 rett inn i det store eplet i det nye New York-levelet, hvor du skal infiltrere Milton-Fitzpatrick-investeringsbanken. Som forventet er det et høyt sikkerhetsnivå i banken, så det å nøytralisere bankens sjef blir ikke en lett oppgave.

Sjekk ut livesiden vår klokken 16 for å se hvordan det går når vi prøver oss på oppdraget.

Hitman 2

Relaterte tekster

5
Hitman 2Score

Hitman 2

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Agent 47 er tilbake etter en kort ferie, og han har ikke lært mange nye triks siden sist. Spørsmålet er bare om han trengte det eller ikke.

0
Hitman 2 får gratis Halloween-oppdrag

Hitman 2 får gratis Halloween-oppdrag

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Som nevnt er det ikke akkurat få spill som gjør noe spesielt for å markere Halloween i disse dager, men i kjent stil har danskene i IO Interactive tenkt å gjøre ting litt...

0
Hitman 2 drar til New York i dag

Hitman 2 drar til New York i dag

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

I april kunne IO Interactive gi oss nærmere detaljer om de kommende utvidelsene til Hitman 2. Da fikk vi blant annet at spillets første nye område ville ta oss til en...Loading next content