Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Middle-earth: Shadow of War

Klokken 16 på GR Live: Middle-earth: Shadow of War

Hva skjer egentlig etter rulleteksten? Følg med og finn ut!

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Etter å ha forandret spillandskapet fullstendig med Nemesis-systemet i Middle-earth: Shadow of Mordor, er nå Monolith tilbake med en meget ambisiøs oppfølger som peiler seg inn på å bygge videre på og forbedre de forskjellige elementene som gjorde originalen så bra.

Det åpenlyse hadde jo så klart vært å vise deg de første to timene av spillet, men vi vil gjøre det litt annerledes denne gangen. Bengt har anmeldt spillet og kommet seg til den kontroversielle delen av New Game Plus kalt Shadow Wars, hvor vanskelighetsgraden skyter i været og Talion må bruke alle våpen og verktøy han har til sin disposisjon for å opprettholde kontroll over Mordor.

Så vi viser deg heller det i dag, slik at du får et spoiler-fritt glimt av hva som venter deg etter rulleteksten når du har fullført spillet.

Følg med på moroa kl 16 på live-siden vår.

Middle-earth: Shadow of War

Relaterte tekster

6
Middle-earth: Shadow of WarScore

Middle-earth: Shadow of War

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Oppfølgeren til et av de beste spillene fra 2014 forbedrer noe av det beste fra originalen, men glemmer samtidig å gjøre noe med mye av det andre.Loading next content