Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Beyond: Two Souls

Klokken 16 på GR Live: PS Plus-spillene for mai

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I forrige uke kunne Sony kunngjøre at PlayStation 4 sine PlayStation Plus-spill for mai ville være Beyond: Two Souls og Rayman Legends, to veldig ulike spill. Som nevnt før kom nok Quantic Dreams sitt historiefokuserte Beyond på listen siden studioets neste spill, Detroit: Become Human, slippes om tjuefire dager, mens Rayman bare er et underholdende spill flere har ønsket å se i samlingen sin. Sam er en av personene som både har ønsket seg Rayman Legends og har lyst til å huske hvordan Quantic Dream sine spill fungerer, så han har bestemt seg for å streame begge spillene på Live-siden vår klokken 16 i dag. Er du interessert i å få en smakebit før du laster ned månedens PS Plus-spill er det altså bare å titte innom.

Beyond: Two Souls

Relaterte tekster

4
Beyond: Two SoulsScore

Beyond: Two Souls

ANMELDELSE. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Eirik har igjen dratt på eventyr med to sjelefrender. Var pengene verdt gjenforeningen, eller hadde det holdt med én tur?

Beyond: Two SoulsScore

Beyond: Two Souls

ANMELDELSE. Skrevet av Ingar Takanobu Hauge

Skaperne av Heavy Rain er tilbake med en overnaturlig thriller hvor liv, død og spørsmålet om den andre siden står i sentrum...Loading next content