Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
The Sinking City

Klokken 16 på GR Live: The Sinking City

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Frogwares er kjent for å lage eventyrspill med Sherlock Holmes. Men deres nyeste spill har en mer monstrøs historie som fans av Lovecraft kanskje kommer til å like.

The Sinking City, som du kan lese mer om i vår anmeldelse, tar deg med til byen Oakmont for å løse mysteriene om de mørke og illevarslende drømmene og visjonene du opplever.

For å finne ut mer om disse mystiske hendelsene kan du sjekke ut livesiden vår klokken 16 når vi skal spille de første to timene av spillet.

The Sinking City

Relaterte tekster

0
The Sinking CityScore

The Sinking City

ANMELDELSE. Skrevet av Ayub Dizaei

Ayub tar på seg hodetelefonene, trekker for gardinene og fester brillene godt på plass før han hiver seg ut i Frogwares' skrekkslagne detektiv-spill, The Sinking City.

0
Klokken 16 på GR Live: The Sinking City

Klokken 16 på GR Live: The Sinking City

NYHET. Skrevet av Mike Holmes

Frogwares er kjent for å lage eventyrspill med Sherlock Holmes. Men deres nyeste spill har en mer monstrøs historie som fans av Lovecraft kanskje kommer til å like. The...Loading next content