Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Klonoa Phantasy Reverie Series

Klonoa Phantasy Reverie Series kommer også til PC, PlayStation og Xbox på lanseringsdagen

Til nå har det sett ut som det skulle komme til Switch først og andre plattformer senere.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Klonoa Phantasy Reverie Series, en remastret samling av både Klonoa: Door to Phantomile og oppfølgeren Klonoa 2: Lunatea's Veil, ble annonsert i februar under en Nintendo Direct ble det bekreftet at det skulle komme til Switch 8. juli. Det ble også bekreftet til andre plattformer, men den gang ble ikke datoen for disse avslørt, og vi regnet dermed med at en senere dato ville gjelde for disse. Men vi tok visst feil.

Etter en tweet fra Bandai Namco vet vi nå at spillet nemlig slippes på PC, PlayStation og Xbox på samme dag som Switch. Hvorfor denne informasjonen tok mer enn to måneder å avsløre aner vi ikke. Men det er jo fint at det ikke blir noen ekstra ventetid for de med andre konsoller enn Switch. Ser du frem mot Klonoa Phantasy Reverie Series?

HQ
Klonoa Phantasy Reverie Series

Relaterte teksterLoading next content