Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Alan Wake

Knallsalg for Alan Wake til PC

Totalsalget har passert to millioner

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Avgjørelsen om å slippe actionspillet Alan Wake til PC og Steam har vist seg å være svært fruktbar for Remedy og Microsoft. I løpet av noen få dager var nemlig utviklingsutgiftene dekket, og i etterkant har salget gått jevn og trutt.

Overfor CVG har Remedys Oskari Häkkinen nå forklart at PC-versjonen har dyttet det totale spillsalget forbi to millioner, og at utviklerne har et større intensiv enn noen gang til å lage en oppfølger.

Det skal vi ikke protestere på, og i mellomtiden kan Xbox 360-spillere teste det nylanserte XBLA-spillet Alan Wake's American Nightmare.

Alan Wake
Stemingen i Alan Wake er til å ta og føle på.

Relaterte tekster

Alan WakeScore

Alan Wake

ANMELDELSE. Skrevet av Magnus Tellefsen

Remedys hjertebarn er endelig klart for lansering, og vi har testet det. Har det vært under utvikling for lenge, eller leverer det på tross? Les anmeldelsen her...Loading next content