Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Knockout City

Knockout Citys Heatwave-event starter den 22. juni

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det har blitt avslørt at et nytt tidsbegrenset event snart finner sted i Knockout City etter lanseringseventet Block Party. For å feire sommeren kalles eventet Heatwave, og det introduserer flere nye moduser og eksklusive kosmetiske gjenstander.

Ifølge en pressemelding vil de være saftis skjult over kartet, og du vil tjene Heatwave-billetter (som kan løses inn for belønninger) for å samle disse og fullføre kamper. Dette føles nesten som en påskeeggjakt, men du må selvfølgelig være forsiktig ettersom andre spillere prøver å treffe deg med ballen. Listen over kosmetiske gjenstander sies å by på blant annet en isbilglider og en "intro-pose" der karakteren din sitter i en strandstol og nipper til en drink.

Listen over nye spillelister, som du finner nedenfor, inkluderer en intens 1v1-modus som låses opp den 22. juni, hvor alle spesialballer er tilgjengelig, mens triple lagkamper starter den 29. juni.

June 22 - Party Face-Off


  • 1v1, ALL Special Balls

  • Classic Face-Off Rules: Danger Zone, no border warnings, etc.

June 29 - Triple Team Chaos


  • 2v2v2, team free for all

  • First team to 15 KOs wins the match

Knockout City

Relaterte teksterLoading next content