Norsk
Gamereactor
nyheter
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Kojima hintet om Konami-exiten allerede i Ground Zeroes

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om detaljene er litt usikre fortsatt er det forlengst blitt tydelig at Hideo Kojima og Konami går hvert til sitt etter lanseringen av Metal Gear Solid V: Ground Zeroes. At seriens far har vært i en konflikt med utgiveren sin har gradvis kommet frem gjennom året, men det kan virke som uoverensstemmelsene startet vesentlig tidligere.

Allerede i prologen til det femte spillet, altså Metal Gear Solid V: Ground Zeroes som ble sluppet i mars i 2014, finner man nemlig hint om at partnerskapet nærmet seg slutten.

Mer spesifikt har en ledetråd blitt lagt inn i oppdraget med tittelen Déjà Vu. Her skal man fjerne logoene til tidligere Metal Gear Solid-spill fra halen til et helikopter, men det er kun snakk om spillene Kojima har regissert. Når dette er gjort blir man belønnet med følgende melding:

- You might be able to erase the markings, but the memories will never disappear.

For et år siden la man ikke så mye i det, men nå fremstår det hele som et skjult hint om hva som var i ferd med å skje. Ettersom konflikten har pågått så lenge virker det mindre sannsynlig enn noen gang før at partene skal finne tilbake til hverandre, så Metal Gear Solid V: The Phantom Pain blir nok det siste spillet de gir ut sammen.

Ikke desto mindre ankommer det ambisiøse eventyret den 1. september.

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

Relaterte tekster

Metal Gear Solid V: Ground ZeroesScore

Metal Gear Solid V: Ground Zeroes

ANMELDELSE. Skrevet av Gillen McAllister

Vi har finkjemmet hver eneste centimeter av en litt for liten militærbase. Det var over litt raskere enn vi hadde håpet, men vi hadde det i hvert fall storveis mens vi holdt på...

Så pent er Metal Gear Solid 5

Så pent er Metal Gear Solid 5

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Nvidia er for tiden de som dominerer grafikkmarkedet, og nå har de benyttet anledningen til å skryte litt av hvor pent Metal Gear Solid V: Ground Zeroes er når man bruker...Loading next content