Norsk
Gamereactor
nyheter
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Kojima nektet å ta imot pris for Metal Gears Solid V

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Det er ikke lenger noen hemmelighet at Konami og Metal Gear Solid-skaperen Hideo Kojima er bitre uvenner, og da Metal Gear Solid V: The Phantom Pain vant prisen for beste eventyrspill under DICE Summit-utdelingen i Las Vegas forrige uke skjedde det derfor noe pussig.

Konami hadde ikke anledning til å besøke arrangementet, og selv om Kojima var tilstede nektet han å motta prisen på Konamis vegne. Dette til tross for at det naturligvis var Kojima som ledet utviklingen av spillet.

Resultatet ble derfor at Halo-skaperen Kiki Wolfkill, sammen med Prince of Persia-produsenten Jordan Mechner, måtte ta imot og takke for en pris knyttet til et spill de ikke hadde hatt noe med å gjøre. Samtidig satt Kojima bare noen meter unna og så på:

- Konami was unable to send someone to the awards and Kojima-San preferred not to accept it. The Academy thought the solution of having the presenters accept on behalf of the title was best for all parties, kommenterer DICE Summit-sjef Terrence Myers til Polygon.

Barnslig av Kojima, eller først og fremst slapt av Konami som ikke stilte?

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Relaterte tekster

6
Konami gjør det bedre enn på lenge

Konami gjør det bedre enn på lenge

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Konami skuffet veldig mange og fikk en del kritikk da de sa at selskapet ville begynne å fokusere mindre på videospill, og heller ha et større fokus på de andre tingene...Loading next content