Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Borderlands 2

Kom i julestemning med avskyelige snømenn i Borderlands 2

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

DLC-bonanzaen som har preget Borderlands 2 siden lanseringen i fjor høst vil ingen ende ta, ikke at vi klager, og nå har Gearbox løftet sløret for en ny miniutvidelse med juletema.

Det er imidlertid ikke snakk om pepperkakebaking og storrengjøring, men heller noe langt mer eksplosivt og Borderlands 2-aktig. Utvidelsen, som bærer navnet "How Marcus Saved Mercenary Day", byr nemlig på en ny ladning overdimensjonerte våpen og et realt basketak mot The Abominable Mister Tinder Snowflake.

Pakken slippes neste tirsdag til PC, Mac og Xbox 360, og dagen etter til Playstation 3. Prisen blir på behagelige 20 kr.

Borderlands 2
Borderlands 2

Relaterte tekster

1
Over ti millioner solgte Borderlands 2

Over ti millioner solgte Borderlands 2

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

En talsperson for 2K Games har bekreftet at Borderlands 2 fortsetter å selge som varmt hvetebrød (eller bordvifter i den norske sommeren). Vi visste allerede at det er...Loading next content