Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Detective Pikachu

Kommer Detective Pikachu-spillet til Europa?

Det har fått PEGI-rating og en foreløpig utgivelsesdato...

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Når PEGI gir ut ratinger til spill som ennå ikke har blitt annonsert av produksjonsselskapet betyr det som regel at noe er i gjære. I dette tilfelle gjelder det et Pokémon-spill litt utenom det vanlige, nemlig Nintendo 3DS-eventyret fra 2016, Detective Pikachu: Birth of a New Duo. I dette spillet får Pikachu menneskelige evner for å løse forbrytelser.

Det var Serebii som fikk øye på spillet på nettsiden til PEGI, hvor utgivelsesdatoen er satt til 31. desember 2020, noe som mest sannsynlig bare er en plassholderdato. Men det er god grunn til å tro at spillet faktisk kommer til Europa, siden en film basert på spillet tross alt er i produksjon, med skuespillere som Justice Smith, Kathryn Newton og Ryan Reynolds i hovedrollene.

Hvor lenge tror du 3DS kommer til å overleve i spillbransjen?

Detective Pikachu

Relaterte tekster

4
Detective PikachuScore

Detective Pikachu

ANMELDELSE. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Silje har blitt sendt ut på eventyr sammen med Pikachu, som for anlendingen har blitt detektiv. Fikk de nøstet opp i mysteriene og løst saken?

3
Nå kommer Pokémon-filmen

Nå kommer Pokémon-filmen

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Vi mistenker at Pokémon Go-hysteriet gjorde denne avgjørselsen enklere. Nå har nemlig en ny Pokémon-film fått grønt lys, og det er selveste Legendary Entertainment...Loading next content