Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Forza Street

Kommer Forza Street også til Nintendo Switch?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Selv om flere rapporter påstod at Forza Street ville være en mobilversjon av den kjente serien, så kom det nylig uten noen fanfare til PC, og alt tyder på at det er et free-to-play-prosjekt proppfullt av mikrotransaksjoner.

Dog tyder noe på at Microsoft har større planer for spillet, for det kan også hende det kommer til Nintendo Switch i fremtiden. Som AR12 Gaming påpeker etter å ha gravd rundt i PC-versjonens kildekoder, så er det flere referanser til en Nintendo Switch-versjon av spillet.

Microsoft og Nintendo har nylig styrket sitt forhold igjennom flere initiativer, så det høres ikke så dumt ut. Men det er kanskje neppe et Forza-spill som fans håper kommer til plattformen.

Forza Street

Relaterte tekster

0
Microsoft legger ned Forza Street

Microsoft legger ned Forza Street

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Stort sett samtlige større utgivere er i gang med å utforske de mobile plattforene, og overføre deres populære IP-er dit. For eksempel prøvde Microsoft å introdusere...Loading next content