Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Red Dead Revolver

Kommer Red Dead Revolver til PS4?

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt

Forrige måned fikk Xbox One-spillere tilgang til Red Dead Redemption takket være konsollens bakoverkompatibilitet, og nå kan de se ut til at Playstation 4-eierne kan se frem til å nyte det første spillet i serien, Red Dead Revolver.

HQ

Flere australske Playstation 4-spillere oppdaget spillet i PS Store, men det har siden blitt fjernet. Rockstar har til gode å si noe offisielt om saken, men de er som kjent ikke fremmede for å slippe de gamle spillene sine til nye formater. Som om det ikke var nok har Trophy-listen til spillet dukket opp på nettet.

Det er dog liten grunn til å håpe at det er snakk om en oppusset utgave, men vi vet jo dette sikkert innen det eventuelt slippes.

Red Dead Revolver

Relaterte tekster

7
Red Dead RevolverScore

Red Dead Revolver

ANMELDELSE. Skrevet av Jon Andreas Bjerk

Red Dead Revolver så først dagens lys som et Capcom-spill, men den japanske utvikleren hoppet av dilligensen og Rockstar San Diego overtok tøylene.

0
Red Dead Revolver ute på PS4

Red Dead Revolver ute på PS4

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Red Dead Revolver tilgjengelig i Playstation Store, så du kan altså skaffe det til din nyeste konsoll. Det er fortsatt Playstation 2-spillet slik du husker det, men...

2
Kommer Red Dead Revolver til PS4?

Kommer Red Dead Revolver til PS4?

NYHET. Skrevet av Tor Erik Dahl

Forrige måned fikk Xbox One-spillere tilgang til Red Dead Redemption takket være konsollens bakoverkompatibilitet, og nå kan de se ut til at Playstation 4-eierne kan se...Loading next content