Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Konami har en overraskelse på lur

Byr på noe spesielt i neste podcast

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Konami og Metal Gear Solid-serien feirer 25-årsjubileum den 30. august, og skal vi tro selskapet kan vi forvente oss en aldri så liten overraskelse i den anledning. Ifølge Chris Johns hos Konami vil neste avsnitt av Kojima Productions Report-podcasten by på noe utenom det vanlige:

- Det er flere ting å se frem til neste uke, ikke bare for fans, men også for industrien. De kommer til å bli rystet over det vi skal presentere, forklarte Johns.

Det vites ennå ikke om det er snakk om et nytt spill. Men tatt i betraktning seriens 25-årsjubileum hadde det vel aldri vært en bedre tid å krysse fingrene for Metal Gear Solid 5.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Relaterte tekster

6
Konami gjør det bedre enn på lenge

Konami gjør det bedre enn på lenge

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Konami skuffet veldig mange og fikk en del kritikk da de sa at selskapet ville begynne å fokusere mindre på videospill, og heller ha et større fokus på de andre tingene...Loading next content