Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Konami har ingen planer om å fullføre Metal Gear Solid V

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain havnet høyt oppe på manges "Årets Spill"-lister i fjor, men det var også ett punkt veldig mange hadde problemer med. En stor andel spillere følte nemlig at slutten var merkelig, og at det virket som om det manglet noe. Etter mye om og men fant spillere ut at det fantes en sekvens som ikke var en del av spillet. Noen trodde, eller i alle fall håpet, at denne skulle komme som en utvidelse senere, men dette er tydeligvis ikke tilfellet.

Da en Twitterbruker spurte den offisielle Metal Gear-Twitterkontoen om Episode 51 er 100% ferdigutviklet fikk vedkommende nemlig svar:

"Mission 51 er ikke komplett, utviklingen av det ble kansellert før The Phantom Pain ble lansert"

Da en annen bruker spurte et liknende spørsmål ved å spørre hvordan den nylig annonserte Definitive Edition virkelig kan være definitiv om den fortsatt mangler en slutt svarte de:

"Slutten mangler ikke og har aldri manglet, men dette er en forløper til Metal Gear (lansert i 1987)"

Dette skapte selvsagt en del debatt om hvorfor de som kjøpte samlerutgaven av spillet da fikk se hint til Mission 51, og liknende. Etter mye om og men endte Metal Gear-kontoen samtalen med å si det enkelt og greit:

"Jeg er redd vi i nåværende stund ikke har planer om å jobbe mer med Mission 51"

Konami hevder altså at planen alltid var å avslutte spillet med Mission 50, og at Mission 51 bare var ekstrainnhold. Nå er i alle fall saken lagt død for en stund, for vi regner ikke med at Metal Gear Survive vil gi oss løsningen.

Metal Gear Solid V: The Phantom Pain

Relaterte tekster

6
Konami gjør det bedre enn på lenge

Konami gjør det bedre enn på lenge

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Konami skuffet veldig mange og fikk en del kritikk da de sa at selskapet ville begynne å fokusere mindre på videospill, og heller ha et større fokus på de andre tingene...Loading next content