Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Super Bomberman R

Konami har "mye mer i vente for Bomberman"

Det virker som om vi vil se mye av den ikoniske karakteren i fremtiden.

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Super Bomberman R var en av utgivelsestitlene for Switch tilbake i 2017, noe som betyr at det hadde sitt seksårsjubileum i helgen. Spillet ble møtt med veldig gode anmeldelser og solgte også ganske bra, og ett år senere ble det også utgitt på PC, PlayStation og Xbox.

Konami har ikke glemt verken spillet, jubileet eller Bomberman, og i løpet av helgen avslørte de på Twitter at de fortsatt har «mye mer i vente for Bomberman». Super Bomberman R 2 ble annonsert i fjor, så vi vet at det kommer, men ett spill kan neppe kvalifisere som "nok", så vi antar at det er mer planlagt for den lille hvite maskoten som først dukket opp som Hudson-maskot i 1983.

Super Bomberman R

Relaterte tekster

0
Super Bomberman RScore

Super Bomberman R

ANMELDELSE. Skrevet av Jonas Mäki

Klassiske Bomberman gjør et comeback etter syv lange år, og vi har satt oss ned med Nintendo Switch for å se hvordan det har gått...Loading next content