Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Football Manager 2013

Kopisperre hjalp FM 2013

Segas kamp mot piratene betaler seg

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

I likhet med alle andre årlige utgivelser, er Football Manager-serien avhengig av å utvikle seg fra år til år. I forbindelse med Football Manager 2013 hevder Miles Jacobson fra Sports Interactive i et intervju med MCV at forbedringene skyldes deres tiltak mot piratkopiering.

- Med grepene vi tok i fjor, så tok det to uker før piratkopieringen startet. Det var denne ekstra tiden med salg som sørget for at vi kunne ansette flere folk i år, forklarer Jacobson før han fortsetter:

- Hvis vi klarer å stenge piratene ute i tre-fire uker, så lenge som mulig egentlig, så vil det komme butikkene og oss selv til gode. Og selvfølgelig forbrukerne. Hvis vi lykkes i år, så kan vi investere de ekstra kronene i studioet, ansette flere medarbeidere og dermed lage et bedre produkt, avslutter han.

Football Manager 2013
Færre pirater gir betalende kunder bedre spill.

Relaterte tekster

0
Football Manager 2013Score

Football Manager 2013

ANMELDELSE. Skrevet av Martin Andresen

Det nærmest perfekte managerspillet prøver hardt å fornye seg, men Sports Interactive faller dessverre i noen dype fallgroper...

5
Én million Football Manager 2013

Én million Football Manager 2013

NYHET. Skrevet av Morten Bækkelund

Årets innslag i den superpopulære Football Manager-serien har allerede passert én million solgte eksemplarer. Med tanke på suksessen serien har sett de siste årene er...Loading next content