Gamereactor Norge. Se de nyeste spilltrailerne, pluss ferske intervjuer fra de største spillmessene i verden. Gamereactor bruker cookies slik at du kan browse nettsiden vår best mulig. Hvis du fortsetter antar vi at du er fornøyd med vår cookies policy.

Norsk
Gamereactor
nyheter
Beat Saber

Kritikerroste Beat Saber inntar PlayStation VR

Abonner på vårt nyhetsbrev her!

* Påkrevd felt
HQ

Da Sony fortalte at de ville bringe et etterlengtet spill til PlayStation VR tidligere denne uken var det vel egentlig bare to alternativer: Fallout 4 VR og Beat Saber. I dag kom offentliggjøringen, og det viser seg å være sistnevnte.

Hyperbolic Magnetism kan nemlig bekrefte at Beat Saber skal komme til PlayStation VR før året er omme om alt går etter planen. Dermed kan vi nyte den fengende musikken og intuitive gameplay med enten Move-kontrollerne for å virkelig leve oss inn i det eller en DualShock 4 bare for vanlig moro. Om du ikke vet hva spillet går ut på gir traileren under en enkel, men perfekt, oversikt.

HQ
Beat Saber

Relaterte tekster

3
Beat Saber får multiplayer

Beat Saber får multiplayer

NYHET. Skrevet av Silje Marie Ruud Slette

Det populære VR-rytmespillet Beat Saber har fått en helt ny oppdatering som bringer multiplayer for første gang for opptil fire spillere. Multiplayer-kamper kan enten...

1
Facebook kjøper Beat Saber-skaperne

Facebook kjøper Beat Saber-skaperne

NYHET. Skrevet av Eirik Hyldbakk Furu

Beat Games plasserte seg rett på spillkartet med Beat Saber i år, så mange har lurt på hva studioet vil finne på når de er ferdige med å gi oss mer innhold til det...Loading next content